Formstarkt Girona tog ännu en seger

Girona är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Granada borta på Estadio Nuevo Los Carmenes på måndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (0-3) innebär att Girona nu har fyra segrar i följd i La Liga i fotboll.

Matchen var mållös till Girona tog ledningen i 22:a minuten, genom Viktor Tsygankov.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Savio.

Girona gjorde också 0-3 i 34:e minuten, när David Lopez fick träff. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Myrto Uzuni och reducerade åt Granada.

I 85:e minuten reducerade Granadas Lucas Boye på nytt.

2-4-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Yan Couto slog till och gjorde mål. 2-4-målet blev matchens sista.

Granada har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Girona har 13 poäng.

Nästa motstånd för Granada är Las Palmas. Lagen möts söndag 24 september 18.30 på Estadio Gran Canaria. Girona tar sig an Mallorca hemma lördag 23 september 14.00.