Sevilla fixade en poäng mot Rayo Vallecano

Rayo Vallecano ledde med 2-0 efter första halvlek borta mot Sevilla i La Liga i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Sevilla in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Rayo Vallecano.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rayo Vallecano tog ledningen i 21:a minuten, genom Oscar Valentin.

Laget gjorde också 0-2 i 26:e minuten, när Alvaro Garcia hittade rätt på pass av Raul De Tomas. Direkt efter pausen slog Djibril Sow till och reducerade åt Sevilla.

Kvitteringen kom på övertid, när Youssef En-Nesyri slog till och gjorde mål för Sevilla framspelad av Ivan Rakitic. 2-2-målet blev matchens sista.

Sevilla har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rayo Vallecano har en vinst och fyra oavgjorda och 7–5 i målskillnad. Det här var Sevillas andra oavgjorda match den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Sevilla ligger på 13:e plats medan Rayo Vallecano har sjundeplatsen.

Lördag 21 oktober 18.30 spelar Sevilla hemma mot Real Madrid. Rayo Vallecano möter Las Palmas borta på Estadio Gran Canaria söndag 22 oktober 14.00.