Ante Budimir tvåmålsskytt när Osasuna vann

2-0 (1-0) vann Osasuna med på hemmaplan mot Granada i La Liga. Bakom segern låg två mål av Ante Budimir.

Osasuna fick en bra start på matchen. Ante Budimir gjorde målet, redan i elfte minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Ante Budimir ännu en gång på straff och ökade ledningen för Osasuna. Det blev också matchens sista mål.

I den 76:e minuten fick Granadas Lucas Boye rött kort, och fick spela med en man mindre sista 14 minuterna.

Osasuna har två segrar, en oavgjord och två förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Granada har tre oavgjorda och två förluster och 6–9 i målskillnad.

Det här betyder att Osasuna ligger på nionde plats i tabellen, och Granada är på 19:e plats.

Nästa motstånd för Osasuna är Real Betis. Lagen möts söndag 29 oktober 14.00 på Benito Villamarin. Granada tar sig an Villarreal hemma måndag 30 oktober 21.00.