Celta Vigo förlorade mot Atletico Madrid
Celta Vigo förlorade mot Atletico Madrid - Foto: Edward F. Peters / Alamy

Atletico Madrid fortsätter att vinna

Atletico Madrid är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Celta Vigo borta på Municipal de Balaidos på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-3 (0-1) innebär att Atletico Madrid nu har fem segrar i följd i La Liga i fotboll.

Celta Vigo blev decimerade tidigt när Ivan Villar fick lämna planen i den 25:e minuten med ett rött kort.

Matchen var mållös till Atletico Madrid tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Antoine Griezmann på straff. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Antoine Griezmann ännu en gång och ökade ledningen för Atletico Madrid.

Atletico Madrid gjorde också 0-3 genom Antoine Griezmann som med målet fullbordade sitt hattrick i 70:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Atletico Madrid ligger på andra plats i tabellen, och Celta Vigo är på 18:e plats.

Celta Vigo tar sig an Girona i nästa match borta fredag 27 oktober 21.00. Atletico Madrid möter Alaves hemma söndag 29 oktober 21.00.