Kvittering på övertid av Berenguer när Atlethic Bilbao räddade poäng mot Valencia

Det såg länge mörkt ut för Atlethic Bilbao i mötet med Valencia, som ledde med 1-2 i slutet av matchen i La Liga i fotboll på San Mames Stadium. Men på övertid slog Alex Berenguer till och räddade en poäng för Atlethic Bilbao. Det blev oavgjort, 2-2 (1-0), i matchen på söndagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Atlethic Bilbao tog ledningen i 32:a minuten, genom Oscar De Marcos. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Fran Perez träff och kvitterade för Valencia.

Valencia gjorde också 1-2 i 68:e minuten när Hugo Duro slog till framspelad av Fran Perez.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Alex Berenguer slog till och gjorde mål för Atlethic Bilbao. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Atlethic Bilbaos tredje oavgjorda match den här säsongen.

Valencia ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Atlethic Bilbao är på sjätte plats.

Atlethic Bilbao tar sig an Villarreal i nästa match borta söndag 5 november 18.30. Valencia möter samma dag 16.15 Granada hemma.