UD Las Palmas vann mot Atletico Madrid
UD Las Palmas vann mot Atletico Madrid - Foto: German Vidal Ponce / Alamy

Las Palmas bröt Atletico Madrid segersvit

Efter sex segrar i rad i La Liga i fotboll för Atletico Madrid så tog vinstsviten slut borta mot Las Palmas. Matchen på fredagen på Estadio Gran Canaria slutade 2-1 (0-0).

Segern var Las Palmas fjärde på de senaste fem matcherna.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Kirian Rodriguez till och gav Las Palmas ledningen.

I 75:e minuten ökade Benito Ramirez ledningen.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Atletico Madrid genom Alvaro Morata framspelad av Rodrigo Riquelme. Fler mål än så blev det inte för Atletico Madrid.

Båda lagen har nu fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, Las Palmas med 8–5 och Atletico Madrid med 11–6 i målskillnad. Det här var Las Palmas femte uddamålsseger den här säsongen.

Las Palmas nya tabellposition är nionde plats, medan Atletico Madrid är på tredje plats.

Las Palmas tar sig an Osasuna i nästa match borta lördag 11 november 18.30. Atletico Madrid möter Villarreal hemma söndag 12 november 21.00.