Osasuna förlorade mot Girona
Osasuna förlorade mot Girona - Foto: SOPA Images Limited / Alamy

Girona ny serieledare efter seger

Girona slog Osasuna borta med 4-2 (1-1) och är ny serieledare i La Liga i fotboll efter tolv spelade matcher, tre poäng före Real Madrid. Real Madrid har dock en match mindre spelad. Osasuna ligger på elfte plats i tabellen.

Därmed har Girona vunnit fyra matcher i rad i La Liga, och har fem raka segrar på bortaplan.

Girona tog en tidig ledning. Ivan Martin gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Osasuna kvitterade till 1-1 i 25:e minuten, när Ante Budimir slog till. Osasuna gjorde också 2-1 i 55:e minuten när Ante Budimir hittade rätt återigen.

I 71:a minuten kvitterade Artem Dovbyk för Girona.

Viktor Tsygankov gav Girona ledningen med knappa kvarten kvar.

2-4-målet kom på övertid, när Aleix Garcia slog till och gjorde mål. 2-4-målet blev matchens sista.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 11 november. Då möter Osasuna Las Palmas på Estadio El Sadar 18.30. Girona tar sig an Rayo Vallecano borta 14.00.