Alaves vann mot Almeria
Alaves vann mot Almeria - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Aleksandar Sedlar avgjorde när Alaves sänkte Almeria

Målet i andra halvleken blev matchens enda. Alaves vann med 1-0 (0-0) hemma mot Almeria i La Liga i fotboll.

Aleksandar Sedlar slog till efter 79 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Alaves har en seger, två oavgjorda och två förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Almeria har en oavgjord och fyra förluster och 6–14 i målskillnad. Det här var Alaves tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Almerias fjärde uddamålsförlust.

För Alaves gör resultatet att man nu ligger på 14:e plats i tabellen, medan Almeria är på 20:e och sista plats.

Alaves tar sig an Barcelona i nästa match borta söndag 12 november 16.15. Almeria möter Real Sociedad hemma lördag 11 november 16.15.