Almeria förlorade mot Real Sociedad
Almeria förlorade mot Real Sociedad - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Real Sociedad avgjorde sent mot Almeria

Två sena mål avgjorde en målmässigt jämn match för Real Sociedad borta mot Almeria i La Liga i fotboll på lördagen. På tilläggstid gjorde först Carlos Fernandez 1-2 och därefter Martin Zubimendi 1-3.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Mikel Oyarzabal gav Real Sociedad ledningen.

Sergio Arribas kvitterade för Almeria i 76:e minuten.

Ledningsmålet till 1-2 kom på tilläggstid, när Carlos Fernandez slog till och gjorde mål på straff för Real Sociedad.

1-3-målet för Real Sociedad kom direkt därefter när Martin Zubimendi på övertid gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

För Real Sociedad gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Almeria är på 20:e och sista plats.

I nästa omgång har Almeria Getafe borta på Coliseum Alfonso Pérez, lördag 25 november 18.30. Real Sociedad spelar hemma mot Sevilla söndag 26 november 16.15.