Real Madrid vann mot Valencia
Real Madrid vann mot Valencia - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Real Madrid tog kommandot från start mot Valencia

Real Madrid hade greppet från start i matchen i La Liga i fotboll mot Valencia på lördagen. Laget gjorde 1-0 redan efter tre minuters spel genom Dani Carvajal. Till slut blev det seger 5-1 (2-0) hemma på Santiago Bernabeu.

Det betyder att Real Madrid gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Real Madrid startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Dani Carvajal till.

Laget gjorde också 2-0 alldeles före halvtidspausen, genom Vinicius Junior på pass av Rodrygo. Direkt efter pausen gjorde Vinicius Junior mål på nytt framspelad av Rodrygo och ökade Real Madrids ledning.

I 50:e minuten nätade Rodrygo, och gjorde 4-0.

Med sex minuter kvar att spela ökade Real Madrid ledningen genom Rodrygo på pass av Francisco Garcia.

Reduceringen till 5-1 kom med två minuter kvar att spela, när Hugo Duro slog till och gjorde mål för Valencia framspelad av Hugo Gonzalez. Fler mål än så blev det inte för Valencia.

Rodrygo gjorde två mål för Real Madrid och två målgivande passningar.

För Valencia gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Real Madrid är på andra plats.

Real Madrid tar sig an Cadiz i nästa match borta söndag 26 november 18.30. Valencia möter Celta Vigo hemma lördag 25 november 16.15.