Rayo Vallecano spelade lika mot FC Barcelona
Rayo Vallecano spelade lika mot FC Barcelona - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Barcelona fixade kryss borta mot Rayo Vallecano

Rayo Vallecano hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Barcelona i La Liga i fotboll. Men i andra halvlek kom Barcelona mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 1-1.

Det var Rayo Vallecanos fjärde match i rad utan seger.

Matchen var mållös till Rayo Vallecano tog ledningen i 39:e minuten, genom Unai Lopez. Barcelona kvitterade till 1-1 i 82:a minuten.

Det här var Rayo Vallecanos sjunde oavgjorda match den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Rayo Vallecano ligger på nionde plats medan Barcelona har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Rayo Vallecano är Atlethic Bilbao. Lagen möts lördag 2 december 16.15 på San Mames Stadium. Barcelona tar sig an Atletico Madrid hemma söndag 3 december 21.00.