Villarreal CF vann mot Osasuna
Villarreal CF vann mot Osasuna - Foto: Saolab Press / Alamy

Stark andra halvlek räckte för Villarreal

Första halvlek var mållös i matchen mellan Villarreal och gästande Osasuna på Estadio de la Ceramica på söndagen. I andra halvlek var det dock Villarreal som var starkare och vann till slut med 3-1 i La Liga.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 57:e minuten innan Jose Luis Morales gav Villarreal ledningen.

I 71:a minuten ökade Jose Luis Morales ledningen.

Alejandro Catena reducerade för Osasuna i 78:e minuten. Men mer än så orkade Osasuna inte med.

Bara två minuter senare var det Jose Luis Morales som såg till att Villarreal ökade ledningen till 3-1. 3-1-målet blev matchens sista och därmed fullbordade Jose Luis Morales sitt hattrick.

Villarreal har två segrar, en oavgjord och två förluster och 10–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Osasuna har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–10 i målskillnad.

Villarreal ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Osasuna ligger på 14:e plats.

I nästa omgång har Villarreal Sevilla borta på Ramon Sanchez Pizjuan, söndag 3 december 18.30. Osasuna spelar hemma mot Real Sociedad lördag 2 december 21.00.