Girona spelade lika mot Atlethic Bilbao
Girona spelade lika mot Atlethic Bilbao - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Segersviten sprack för Girona mot Atlethic Bilbao

Girona hade fem raka segrar inför hemmamatchen i La Liga i fotboll mot Atlethic Bilbao. Då kom första poängförlusten sedan den 30 september. Matchen på måndagen på Estadi Montilivi slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 55:e minuten innan Viktor Tsygankov gav Girona ledningen.

I 67:e minuten slog Inaki Williams till, och kvitterade för Atlethic Bilbao. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Gironas andra oavgjorda match den här säsongen.

Atlethic Bilbao ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Girona är på andra plats.

Girona tar sig an Valencia i nästa match hemma lördag 2 december 14.00. Atlethic Bilbao möter samma dag 16.15 Rayo Vallecano hemma.