UD Las Palmas vann mot Getafe
UD Las Palmas vann mot Getafe - Foto: German Vidal Ponce / Alamy

Klar seger för Las Palmas mot Getafe på Estadio Gran Canaria

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Las Palmas slog Getafe på hemmaplan i La Liga i fotboll. Till slut blev det 2-0 till Las Palmas.

Getafe hade en fin rad med åtta raka matcher utan förlust inför fredagens match.

Las Palmas tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Julian Araujo. I den 48:e minuten fick Getafes Omar Alderete rött kort.

2-0-målet kom på tilläggstid, när Cristian Herrera slog till och gjorde mål. 2-0-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Las Palmas ligger på åttonde plats medan Getafe har elfteplatsen.

Nästa motstånd för Las Palmas är Alaves. Lagen möts lördag 9 december 14.00 på Estadio de Mendizorroza. Getafe tar sig an Valencia hemma fredag 8 december 21.00.