Girona vann mot Valencia
Girona vann mot Valencia - Foto: SOPA Images Limited / Alamy

Stuani vände matchen sent för Girona mot Valencia

Girona var illa ute på hemmaplan mot Valencia, som ledde med 0-1 sent i matchen i La Liga i fotboll. Efter en stark forcering lyckades dock Girona vinna, sedan Cristhian Stuani gjort två sena mål. Matchhjälte blev Cristhian Stuani, som gjorde det avgörande målet med bara 1 minuter kvar av matchen.

Segern var Gironas sjätte på de senaste sju matcherna.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 56:e minuten innan Hugo Duro gav Valencia ledningen.

Det såg länge ut att gå mot seger för Valencia. Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Girona genom Cristhian Stuani.

Det matchavgörande målet kom med två minuter kvar att spela, när Cristhian Stuani ännu en gång slog till och gjorde 2-1 för Girona. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Gironas sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Valencias fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Girona är kvar på andra plats, och Valencia stannar på tionde plats, i tabellen.

Söndag 10 december 21.00 spelar Girona borta mot Barcelona. Valencia möter Getafe borta på Coliseum Alfonso Pérez fredag 8 december 21.00.