Atlethic Bilbao vann mot Rayo Vallecano
Atlethic Bilbao vann mot Rayo Vallecano - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Atlethic Bilbao tog klar seger mot Rayo Vallecano

Atlethic Bilbao startade bra i matchen mot Rayo Vallecano på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i La Liga i fotboll.

Matchen förblev jämn målmässigt till Atlethic Bilbao tog ledningen i 23:e minuten, genom Gorka Guruzeta. Laget ökade ledningen till 2-0 i 47:e minuten.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Inaki Williams och ökade ledningen för Atlethic Bilbao.

Till slut kom också 4-0-målet genom Nico Williams som ökade Atlethic Bilbaos ledning i 68:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

För Rayo Vallecano gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Atlethic Bilbao är på femte plats.

Nästa motstånd för Atlethic Bilbao är Granada. Lagen möts söndag 10 december 16.15 på Estadio Nuevo Los Carmenes. Rayo Vallecano tar sig an Celta Vigo hemma måndag 11 december 21.00.