Osasuna spelade lika mot Real Sociedad
Osasuna spelade lika mot Real Sociedad - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Oavgjort för Osasuna hemma mot Real Sociedad

Det blev delad pott när Osasuna tog emot Real Sociedad i La Liga i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).

Osasuna började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Moi Gomez till.

Real Sociedad kvitterade till 1-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Umar Sadiq. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Osasuna har två oavgjorda och tre förluster och 6–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Real Sociedad har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–6 i målskillnad. Det här var Osasunas tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Osasuna ligger kvar på 14:e plats i tabellen, och Real Sociedad på sjätte plats.

Osasuna tar sig an Cadiz i nästa match borta söndag 10 december 18.30. Real Sociedad möter Villarreal borta lördag 9 december 18.30.