Sevilla spelade lika mot Villarreal CF
Sevilla spelade lika mot Villarreal CF - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Fortsatt tungt för Sevilla – oavgjort mot Villarreal

Det räcker inte hela vägen till seger för Sevilla. Det står klart efter 1-1 (0-0) hemma mot Villarreal. Det var Sevillas åttonde match i rad utan seger i La Liga i fotboll.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 75:e minuten innan Kike Salas gav Sevilla ledningen framspelad av Adria Pedrosa.

Jose Luis Morales kvitterade för Villarreal med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här var Sevillas sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Sevilla ligger kvar på 15:e plats i tabellen, och Villarreal på tolfte plats.

Lördag 9 december spelar Sevilla borta mot Mallorca 21.00 och Villarreal mot Real Sociedad hemma 18.30 på Estadio de la Ceramica.