Celta Vigo spelade lika mot Cadiz
Celta Vigo spelade lika mot Cadiz - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Jörgen Strand Larsen räddade poäng när Celta Vigo kryssade

I halvtid ledde Cadiz matchen på bortaplan i La Liga i fotboll mot Celta Vigo med 1-0, efter mål av Chris Ramos. Men i andra halvlek jobbade sig Celta Vigo in i matchen, och kvitterade genom Jörgen Strand Larsen efter 57 minuters spel. Matchen slutade 1-1.

Det var elfte matchen i rad utan seger för Celta Vigo.

Cadiz fick en bra start på matchen. Chris Ramos gjorde målet, redan i 16:e minuten.

I den 33:e minuten blev Cadiz Victor Chust utvisad. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Jörgen Strand Larsen träff framspelad av Manu Sanchez och kvitterade för Celta Vigo. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Celta Vigos sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Cadiz nu ligger på 16:e plats. Celta Vigo är på 18:e plats.

I nästa omgång har Celta Vigo Rayo Vallecano borta på Estadio de Vallecas, måndag 11 december 21.00. Cadiz spelar hemma mot Osasuna söndag 10 december 18.30.