Atlethic Bilbao vann mot Atletico Madrid
Atlethic Bilbao vann mot Atletico Madrid - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Seger för Atlethic Bilbao mot Atletico Madrid efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Atlethic Bilbao hem segern i matchen i La Liga mot Atletico Madrid efter en stark andra halvlek. Lördagens match slutade 2-0 till Atlethic Bilbao.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Atlethic Bilbao.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Gorka Guruzeta till och gav Atlethic Bilbao ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Nico Williams träff och ökade ledningen för Atlethic Bilbao. 2-0-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Atletico Madrid nu ligger på fjärde plats. Atlethic Bilbao är på femte plats.

Nästa motstånd för Atlethic Bilbao är Las Palmas. Lagen möts onsdag 20 december 21.30 på San Mames Stadium. Atletico Madrid tar sig an Getafe hemma tisdag 19 december 21.30.