Sevilla förlorade mot Getafe
Sevilla förlorade mot Getafe - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Getafe tog klar seger mot Sevilla

Getafe startade bra i matchen mot Sevilla på bortaplan på lördagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i La Liga i fotboll.

Getafe startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Borja Mayoral till på straff.

Laget gjorde 0-2 i 37:e minuten, när Jaime Mata fick träff. Till slut kom också 0-3-målet genom Mason Greenwood som ökade Getafes ledning på straff i 80:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

För Getafe gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Sevilla är på 16:e plats.

I nästa match, tisdag 19 december 21.30, har Sevilla Granada borta på Estadio Nuevo Los Carmenes, medan Getafe spelar borta mot Atletico Madrid.