Sergio Ramos.
Sergio Ramos. - Foto: Jose Breton

Sevilla vann mot Granada – segerlösa sviten bruten

Det var länge sedan Sevilla vann i La Liga i fotboll. Men i tisdagens match mot Granada på bortaplan blev det till slut seger, efter tio raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-0 (2-0).

Matchen förblev jämn målmässigt till Sevilla tog ledningen i 23:e minuten, genom Adria Pedrosa framspelad av Adria Suso.

Laget gjorde också 0-2 i 32:a minuten, när Lucas Ocampos slog till. Till slut kom också 0-3 genom Sergio Ramos som ökade Sevillas ledning i 49:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

13:plats för Sevilla

Sevilla ligger på 13:e plats i tabellen efter matchen, medan Granada är på 19:e plats. Noteras kan att Sevilla sedan den 18 december har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Granada tar sig an Cadiz i nästa match hemma onsdag 3 januari 17.00. Sevilla möter Atletico Madrid borta lördag 23 december 16.15.