Villarreal CF vann mot Celta Vigo
Villarreal CF vann mot Celta Vigo - Foto: Saolab Press / Alamy

Villarreal vann på hemmaplan mot Celta Vigo

Villarreal ledde med 2-0 i paus mot Celta Vigo i onsdagens match på hemmaplan i La Liga. I andra halvlek kom Celta Vigo närmare, men Villarreal kunde hålla undan till seger 3-2.

Villarreal fick en bra start på matchen. Alfonso Pedraza slog till, redan i 13:e minuten.

Laget gjorde också 2-0 strax före paus, genom Aissa Mandi. Direkt efter pausen gjorde Dani Parejo mål på straff och ökade Villarreals ledning.

I 52:a minuten nätade Anastasios Douvikas, och reducerade åt Celta Vigo.

Celta Vigo reducerade igen i 57:e minuten genom Jörgen Strand Larsen. Det blev också matchens sista mål.

Det här var Villarreals fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Celta Vigos sjunde uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Villarreal nu ligger på 13:e plats. Celta Vigo är på 18:e plats.

Villarreal tar sig an Valencia i nästa match borta tisdag 2 januari 21.30. Celta Vigo möter Real Betis hemma onsdag 3 januari 19.15.