Mallorca vann mot Osasuna
Mallorca vann mot Osasuna - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Mallorca mot Osasuna

Mallorca tog till slut hem segern mot Osasuna i matchen hemma på Estadi de Son Moix på torsdagen. Matchen i La Liga i fotboll slutade 3-2 (1-1).

Osasuna startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Pablo Ibanez slog till, redan i sjunde minuten.

Mallorca kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Matija Nastasic, i tolfte minuten. Direkt efter pausen slog Dani Rodriguez till och gav laget ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Antonio Raillo och ökade ledningen för Mallorca.

Reduceringen till 3-2 kom på tilläggstid, när Raul Garcia slog till och gjorde mål för Osasuna. Men mer än så orkade Osasuna inte med.

Det här var Mallorcas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Osasunas fjärde uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Mallorca nu ligger på 14:e plats. Osasuna är på tolfte plats.

Mallorca tar sig an Real Madrid i nästa match borta onsdag 3 januari 19.15. Osasuna möter Almeria hemma torsdag 4 januari 17.00.