Real Sociedad spelade lika mot Alaves
Real Sociedad spelade lika mot Alaves - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Zubimendi fixade kryss på övertid för Real Sociedad mot Alaves

Real Sociedad gick mot förlust när laget på tisdagen mötte Alaves i La Liga i fotboll på Reale Arena. Bortalaget hade ledningen med 0-1 i slutet av matchen, men på övertid slog Martin Zubimendi till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Real Sociedad.

Det betyder att Real Sociedad gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

I den 36:e minuten fick Real Sociedad Alex Remiro utvisad. Det dröjde till den 76:e minuten innan Luis Rioja gav Alaves ledningen.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Martin Zubimendi slog till och gjorde mål för Real Sociedad. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här var Real Sociedads åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Alaves nya tabellposition är 15:e plats, medan Real Sociedad är på sjätte plats.

Lördag 13 januari 18.30 spelar Real Sociedad borta mot Atlethic Bilbao. Alaves möter Sevilla borta på Ramon Sanchez Pizjuan fredag 12 januari 21.00.