Cadiz förlorade mot Valencia
Cadiz förlorade mot Valencia - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Formstarka Valencia tog ny seger mot Cadiz

Valencia är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Cadiz borta på Estadio Ramon de Carranza på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-4 (1-1) innebär att Valencia nu har tre segrar i följd i La Liga i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

Valencia tog en tidig ledning. Hugo Duro slog till på pass av Diego Lopez Noguerol, redan i åttonde minuten.

Cadiz kvitterade till 1-1 i 21:a minuten, när Ruben Alcaraz fick träff på straff. Direkt efter pausen gjorde Diego Lopez Noguerol mål och gav Valencia ledningen på nytt.

1-3-målet kom på tilläggstid, när Javier Guerra Moreno slog till och gjorde mål.

1-4-målet för Valencia kom direkt därefter när Jesus Vazquez på övertid gjorde mål på pass av Jesus Alberto Mari. 1-4-målet blev matchens sista.

Valencias nya tabellposition är åttonde plats, medan Cadiz är på 18:e plats.

Cadiz tar sig an Alaves i nästa match borta fredag 19 januari 21.00. Valencia möter Atlethic Bilbao hemma lördag 20 januari 18.30.