Osasuna vann mot Getafe
Osasuna vann mot Getafe - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Osasuna höll undan och vann mot Getafe

Hemmalaget Osasuna tog greppet om matchen mot Getafe i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Getafe närmare, men matchen i La Liga i fotboll slutade 3-2 till Osasuna.

Jesus Areso blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 80 minuter.

Osasuna tog en tidig ledning. Raul Garcia slog till, redan i nionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Iker Munoz. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Borja Mayoral och reducerade åt Getafe.

I 68:e minuten slog Nemanja Maksimovic till, och kvitterade för Getafe.

Jesus Areso gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

Det här var Osasunas fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Getafes tredje uddamålsförlust.

Osasuna ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Getafe är på tionde plats.

Söndag 28 januari 18.30 spelar Osasuna borta mot Sevilla. Getafe möter Granada hemma på Coliseum Alfonso Pérez måndag 29 januari 21.00.