Valencia vann mot Almeria
Valencia vann mot Almeria - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Valencia mot Almeria

Valencia vann hemmamatchen mot Almeria på lördagen. Detta trots att Almeria knappade in på Valencias halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i La Liga slutade 2-1 till Valencia.

Segern var Valencias femte på de senaste sex matcherna.

Valencia fick en bra start på matchen. Hugo Duro gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 23:e minuten, när Roman Yaremchuk hittade rätt. Direkt efter pausen nätade Sergio Arribas på pass av Alex Centelles och reducerade åt Almeria. Fler mål än så blev det inte för Almeria.

I den 91:a minuten blev Almerias Leo Baptistao utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Det här var Valencias sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Almerias tionde uddamålsförlust.

Valencia ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Almeria är på 20:e och sista plats.

Valencia tar sig an Las Palmas i nästa match borta lördag 10 februari 21.00. Almeria möter Atlethic Bilbao hemma måndag 12 februari 21.00.