Osasuna förlorade mot Celta Vigo
Osasuna förlorade mot Celta Vigo - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Celta Vigo tog kommandot från start mot Osasuna

Celta Vigo hade greppet från start i matchen i La Liga i fotboll mot Osasuna på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (2-0) borta på Estadio El Sadar.

Matchen var mållös till Celta Vigo tog ledningen i 24:e minuten, genom Jörgen Strand Larsen.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 25:e minuten, när Luca De La Torre fick träff på pass av Jörgen Strand Larsen. Till slut kom också 0-3 genom Anastasios Douvikas som ökade Celta Vigos ledning i 90:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Osasuna ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Celta Vigo ligger på 15:e plats.

I nästa omgång har Osasuna Real Sociedad borta på Reale Arena, lördag 10 februari 16.15. Celta Vigo spelar borta mot Getafe söndag 11 februari 14.00.