Rayo Vallecano förlorade mot Sevilla
Rayo Vallecano förlorade mot Sevilla - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Elmar Kremser/SVENSIMON

Sevilla äntligen segrare igen

Spelarna i Sevilla fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (2-1) borta mot Rayo Vallecano. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i La Liga i fotboll.

Youssef En-Nesyri blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 45 minuter.

Gästerna Sevilla startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Youssef En-Nesyri slog till, redan i 19:e minuten.

Rayo Vallecano kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Isi Palazon.

Sevilla tog ledningen på stopptid i första halvleken, ännu en gång genom Youssef En-Nesyri på pass av Isaac Romero Bernal. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Sevilla med 2-1.

Det här var Rayo Vallecanos sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sevillas andra uddamålsseger.

Sevilla ligger på 15:e plats i tabellen efter matchen, medan Rayo Vallecano är på 13:e plats.

I nästa match, söndag 11 februari, har Rayo Vallecano Mallorca borta på Estadi de Son Moix 16.15, medan Sevilla spelar hemma mot Atletico Madrid 18.30.