Mallorca vann mot Rayo Vallecano
Mallorca vann mot Rayo Vallecano - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Segerlös svit bröts när Mallorca vann mot Rayo Vallecano

Det var länge sedan Mallorca vann i La Liga i fotboll. Men i söndagens match mot Rayo Vallecano på hemmaplan blev det till slut seger, efter fem raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 2-1 (0-0).

Vedat Muriqi blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål på övertid.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Antonio Sanchez till och gav Mallorca ledningen.

Alvaro Garcia kvitterade för Rayo Vallecano i 76:e minuten.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Vedat Muriqi slog till och gjorde 2-1 för Mallorca på pass av Dani Rodriguez.

Det här var Mallorcas fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rayo Vallecanos sjunde uddamålsförlust.

För Mallorca gör resultatet att man nu ligger på 16:e plats i tabellen, medan Rayo Vallecano är på 14:e plats.

I nästa match, söndag 18 februari, har Mallorca Real Sociedad hemma på Estadi de Son Moix 18.30, medan Rayo Vallecano spelar hemma mot Real Madrid 14.00.