FC Barcelona spelade lika mot Granada CF
FC Barcelona spelade lika mot Granada CF - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Stark insats när Granada tog poäng borta mot Barcelona

Granada tog en poäng borta mot starka Barcelona. Söndagens match i La Liga i fotboll slutade 3-3 (1-1).

Barcelona fick en bra start på matchen. Lamine Yamal slog till framspelad av Joao Cancelo, redan i 14:e minuten.

Granada kvitterade till 1-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Ricard Sanchez. Med en halvtimme kvar att spela fick Facundo Pellistri träff och gav Granada ledningen.

I 63:e minuten nätade Robert Lewandowski, och kvitterade för Barcelona.

Bara tre minuter senare spelade Faitout Maouassa fram Ignasi Miquel som såg till att Granada tog ledningen.

Lamine Yamal, återigen, kvitterade för Barcelona med knappa kvarten kvar. 3-3-målet blev matchens sista.

Det här var Barcelonas sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Barcelona ligger kvar på tredje plats och Granada på 19:e plats i tabellen.

I nästa omgång har Barcelona Celta Vigo borta på Municipal de Balaidos, lördag 17 februari 18.30. Granada spelar hemma mot Almeria söndag 18 februari 16.15.