Villarreal CF spelade lika mot Getafe
Villarreal CF spelade lika mot Getafe - Foto: Saolab Press / Alamy

Alberto Moreno räddade poäng när Villarreal kryssade

I halvtid ledde Getafe matchen på bortaplan i La Liga i fotboll mot Villarreal med 1-0, efter mål av Nemanja Maksimovic. Men i andra halvlek jobbade sig Villarreal in i matchen, och kvitterade genom Alberto Moreno efter 56 minuters spel. Matchen slutade 1-1.

Matchen var mållös till Getafe tog ledningen i 24:e minuten, genom Nemanja Maksimovic. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Alberto Moreno träff och kvitterade för Villarreal. Det blev också matchens sista mål.

Det här var Villarreals åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Villarreal ligger kvar på 13:e plats och Getafe på tionde plats i tabellen.

I nästa omgång har Villarreal Real Sociedad borta på Reale Arena, fredag 23 februari 21.00. Getafe spelar borta mot Barcelona lördag 24 februari 16.15.