Osasuna vann mot Cadiz
Osasuna vann mot Cadiz - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Ante Budimir stor matchhjälte när Osasuna vann

Osasuna vann hemma mot Cadiz i La Liga i fotboll med 2-0 (0-0). Ante Budimir gjorde båda målen för Osasuna i andra halvleken.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 63:e minuten innan Ante Budimir framspelad av Ruben Garcia gav Osasuna ledningen.

2-0-målet kom på stopptid, när Ante Budimir ännu en gång slog till och gjorde mål på pass av Jesus Areso. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Osasuna har två segrar, en oavgjord och två förluster och 4–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Cadiz har två oavgjorda och tre förluster och 0–5 i målskillnad.

Det här betyder att Osasuna ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Cadiz på 18:e plats.

Söndag 25 februari spelar Osasuna borta mot Las Palmas 18.30 och Cadiz mot Celta Vigo hemma 14.00 på Estadio Ramon de Carranza.