Granada CF spelade lika mot Almeria
Granada CF spelade lika mot Almeria - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Myrto Uzuni fixade kryss för Granada

Almerias Marc Pubill Pages gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Granada i La Liga. I andra halvlek kvitterade Granada genom Myrto Uzuni med 15 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Granada.

Almeria fick en bra start på matchen. Marc Pubill Pages slog till, redan i nionde minuten. Det dröjde till den 75:e minuten innan Myrto Uzuni kvitterade för Granada framspelad av Kamil Piatkowski. 1-1-målet blev matchens sista.

Granada har tre oavgjorda och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Almeria har två oavgjorda och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Granadas åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Granada stannar därmed på 19:e plats, och Almeria sist, på 20:e plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 24 februari. Då möter Granada Valencia på Estadio Nuevo Los Carmenes 14.00. Almeria tar sig an Atletico Madrid hemma 21.00.