Real Sociedad förlorade mot Villarreal CF
Real Sociedad förlorade mot Villarreal CF - Foto: Saolab Press / Alamy

Villarreal vann efter Santi Comesanas dubbel

Det blev Villarreal som gick segrande ur mötet med Real Sociedad i La Liga i fotboll på bortaplan, med 3-1 (1-0).

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Villarreal.

Villarreal fick en bra start på matchen. Santi Comesana slog till framspelad av Raul Albiol, redan i 17:e minuten. Direkt efter pausen nätade Santi Comesana på nytt och ökade lagets ledning.

Reduceringen till 1-2 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Mikel Merino slog till och gjorde mål för Real Sociedad. Mer än så blev det dock inte för Real Sociedad.

1-3-målet för Villarreal kom direkt därefter när Alexander Sörloth på stopptid gjorde mål på pass av Goncalo Guedes. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Villarreals nya tabellposition är tolfte plats, medan Real Sociedad är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Real Sociedad är Sevilla. Lagen möts lördag 2 mars 14.00 på Ramon Sanchez Pizjuan. Villarreal tar sig an Granada hemma söndag 3 mars 14.00.