FC Barcelona vann mot Getafe
FC Barcelona vann mot Getafe - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Klar seger för Barcelona mot Getafe på Olímpic Lluís Companys

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Barcelona slog Getafe på hemmaplan i La Liga i fotboll. Till slut blev det 4-0 till Barcelona.

Barcelona gjorde första målet. Raphinha slog till, redan i 20:e minuten. Direkt efter pausen nätade Joao Felix och ökade lagets ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Frenkie De Jong träff och ökade ledningen för Barcelona.

Till slut kom också 4-0-målet genom Fermin Lopez Marin som ökade Barcelonas ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Barcelona imponerar med fyra segrar och en oavgjord och 13–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Getafe har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–10 i målskillnad.

Barcelonas nya tabellposition är andra plats, medan Getafe är på tionde plats.

Söndag 3 mars 21.00 spelar Barcelona borta mot Atlethic Bilbao. Getafe möter Las Palmas hemma på Coliseum Alfonso Pérez lördag 2 mars 18.30.