Alaves spelade lika mot Mallorca
Alaves spelade lika mot Mallorca - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Kryss i 88:e minuten för Mallorca mot Alaves efter Nastasics mål

I 88:e minuten slog Matija Nastasic till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Mallorca i mötet med Alaves i La Liga i fotboll på Estadio de Mendizorroza. Hemmalaget hade ledningen med 1-0 i slutet av matchen, men Nastasics fullträff för Mallorca gjorde att matchen på lördagen slutade oavgjort.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Alaves.

Det dröjde till den 76:e minuten innan Carlos Benavidez på pass av Carlos Vicente Robles gav Alaves ledningen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Matija Nastasic slog till och gjorde mål för Mallorca. 1-1-målet blev matchens sista.

Alaves har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 6–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mallorca har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Alaves åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Alaves ligger på tolfte plats i tabellen, och Mallorca är på 16:e plats.

I nästa omgång har Alaves Osasuna borta på Estadio El Sadar, måndag 4 mars 21.00. Mallorca spelar hemma mot Girona söndag 3 mars 18.30.