Cadiz spelade lika mot Celta Vigo
Cadiz spelade lika mot Celta Vigo - Foto: Saolab Press / Alamy

Kvittering på övertid av Machis när Cadiz räddade poäng mot Celta Vigo

Det såg länge mörkt ut för Cadiz i mötet med Celta Vigo, som ledde med 1-2 i slutet av matchen i La Liga i fotboll på Estadio Ramon de Carranza. Men på övertid slog Darwin Machis till och räddade en poäng för Cadiz. Det blev oavgjort, 2-2 (0-1), i matchen på söndagen.

Matchen blev den 22:a i rad utan seger för Cadiz.

Celta Vigo tog en tidig ledning. Iago Aspas gjorde målet, redan i elfte minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Williot Swedberg träff och ökade ledningen för Celta Vigo.

I 66:e minuten nätade Juanmi, framspelad av Sergi Guardiola och reducerade åt Cadiz.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Darwin Machis slog till och gjorde mål för Cadiz. 2-2-målet blev matchens sista.

Cadiz har tre oavgjorda och två förluster och 2–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Celta Vigo har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–8 i målskillnad. Det här var Cadiz tolfte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Cadiz är kvar på 18:e plats, och Celta Vigo stannar på 17:e plats, i tabellen.

Lördag 2 mars 16.15 spelar Cadiz borta mot Rayo Vallecano. Celta Vigo möter Almeria hemma på Municipal de Balaidos fredag 1 mars 21.00.