Celta Vigo vann mot Almeria
Celta Vigo vann mot Almeria - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Oscar Mingueza målskytt när Celta Vigo sänkte Almeria

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Celta Vigo vann med 1-0 (0-0) hemma mot Almeria i La Liga i fotboll.

Oscar Mingueza slog till efter 73 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Celta Vigo har två segrar, en oavgjord och två förluster och 9–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Almeria har tre oavgjorda och två förluster och 4–6 i målskillnad. Det här var Celta Vigos fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Almerias elfte uddamålsförlust.

För Celta Vigo gör resultatet att man nu ligger på 16:e plats i tabellen, medan Almeria är på 20:e och sista plats.

I nästa omgång har Celta Vigo Real Madrid borta på Santiago Bernabeu, söndag 10 mars 18.30. Almeria spelar hemma mot Sevilla måndag 11 mars 21.00.