Getafe spelade lika mot UD Las Palmas
Getafe spelade lika mot UD Las Palmas - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Las Palmas fixade en poäng mot Getafe

Getafe ledde med 3-1 efter första halvlek hemma mot Las Palmas i La Liga i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Las Palmas in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3-3.


Getafe startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Jaime Mata gjorde målet på pass av Diego Rico, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Mason Greenwood, i 14:e minuten.

I 35:e minuten slog Sandro Ramirez till, och reducerade åt Las Palmas.

Getafe ökade ledningen till 3-1 på stopptid i första halvleken, genom Nemanja Maksimovic. Direkt efter pausen nätade Sergi Cardona framspelad av Mika Marmol och reducerade åt Las Palmas.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Munir El Haddadi träff och kvitterade för Las Palmas. Det blev också matchens sista mål.

Getafe har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Las Palmas har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 7–10 i målskillnad. Det här var Getafes elfte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Getafe är kvar på tionde plats, och Las Palmas stannar på nionde plats, i tabellen.

I nästa match möter Getafe Valencia borta på lördag 9 mars 14.00. Las Palmas möter Atlethic Bilbao söndag 10 mars 16.15 hemma.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!