Villarreal CF vann mot Granada CF
Villarreal CF vann mot Granada CF - Foto: Saolab Press / Alamy

Tre mål av Alexander Sörloth när Villarreal vann

Alexander Sörloth stod för ett hattrick när Villarreal besegrade Granada på hemmaplan i La Liga i fotboll med 5-1 (3-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Etienne Capoue och Goncalo Guedes, målet för Granada gjordes av Theo Corbeanu.

Det betyder att Villarreal gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Villarreal startade matchen bäst och tog ledningen. Alexander Sörloth slog till, redan i sjunde minuten.

Laget gjorde också 2-0 i 19:e minuten, när Alexander Sörloth på nytt slog till.

Villarreal ökade också ledningen till 3-0 i 32:a minuten, genom Etienne Capoue framspelad av Dani Parejo. Direkt efter pausen slog Goncalo Guedes till och ökade Villarreals ledning.

I 66:e minuten nätade Alexander Sörloth, och gjorde 5-0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Reduceringen till 5-1 kom på tilläggstid, när Theo Corbeanu slog till och gjorde mål för Granada. Mer än så blev det dock inte för Granada.

För Villarreal gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Granada är på 19:e plats.

Nästa motstånd för Villarreal är Real Betis. Lagen möts söndag 10 mars 21.00 på Benito Villamarin. Granada tar sig an Real Sociedad hemma lördag 9 mars 18.30.