Efter flera månaders rykten – nu är Luka Modric klar för Real Madrid.
1 av 3
Efter flera månaders rykten – nu är Luka Modric klar för Real Madrid. - Foto: SCANPIX
Enligt brittiska uppgifter betalar Real Madrid drygt 315 miljoner kronor för den 26-årige kroaten.
2 av 3
Enligt brittiska uppgifter betalar Real Madrid drygt 315 miljoner kronor för den 26-årige kroaten. - Foto: SCANPIX
Real Madrids president Florentino Perez Rodriguez och Tottenhams ordförande i styrelsen David Levy berättar också att klubbarna ska ha ett samarbete i framtiden.
3 av 3
Real Madrids president Florentino Perez Rodriguez och Tottenhams ordförande i styrelsen David Levy berättar också att klubbarna ska ha ett samarbete i framtiden. - Foto: SCANPIX

Modric är klar för Real Madrid

Efter månader av rykten – nu är kroaten Luka Modric officiellt klar för Real Madrid.


Luka Modric

Gick till Tottenham 2008 och har sedan dess spelat 127 matcher och gjort 13 mål. I landslaget har Modric spelat 59 landskamper och gjort åtta mål.

MADRID. När Luka Modric i somras vägrade att följa med Tottenham på deras USA-turné stod det klart att den 26-årige kroaten ville lämna London-klubben. Sedan dess har alla rykten placerat honom i Real Madrid. Och nu är det också klart – även om Tottenham är tydliga om att de ville behålla kroaten.

– Luka har varit en toppenspelare för oss och, även om vi hade föredragit att behålla honom, är vi nöjda att han går till Real Madrid. En klubb som vi hädanefter ser fram emot att ha ett långt och produktivt samarbete med, säger Spurs ordförande David Levy till den officiella hemsidan.

Tottenham och Real Madrid ska i fortsättningen ha ett samarbete som Spurs beskriver enligt följande: "vi ska jobba tillsammans när det kommer till respekt för spelarna, coaching, träningsupplägg och i kommersiella syften".  

Även Real Madrids president Florentino Perez Rodriguez är nöjd över samarbetet – och självklart även värvningen av Modric.

– Den starka relationen och vänskapen mellan våra två klubbar har resulterat i ett långsiktigt samarbete och en lyckad värvning av Luka Modric. Vi är mycket nöjda över att kunna välkomna Luka och ser fram mot att ha ett nära samarbete med Tottenham de kommande åren, säger Perez Rodriguez.

Enligt brittisk press betalar Real Madrid minst 315 miljoner kronor för 26-åringen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!