Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios.
1 av 3
Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios. - Foto: Ap
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag.
2 av 3
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag. - Foto: Ap
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort.
3 av 3
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort. - Foto: Ap

Därför bär Real Madrid sorgeband ikväll

Madrid spelar med sorgeband när de möter Millonarios i en uppvisningsmatch på onsdagen. Detta för att hedra minnet av Benjamin Alonso Ezquerra.


MADRID. Beskedet om Benjamin Alonso Ezquerra bortgång skakar Real Madrid. Ezquerra, som spelade med Madrids pojklag, blev i måndags påkörd av ett fordon på en trafikerad gata. Olyckan skedde i samband med att pojken jagade en fotboll över en trafikerad gatan. Benjamin Alonso Ezquerra skrev på för Real Madrids ungdomslag i juli och hade ett kontrakt med klubben för tio år framöver.

 ”Real Madrid uttrycker sin djupaste sorg efter att ungdomsspelaren Alonso Ezquerra har avlidit. Vi sympatiserar med hans familj och vänner som just nu genomgår en väldigt tuff tid”, skriver klubben i ett uttalande.

Hedras med tyst minut

På onsdagen spelar Real Madrid en uppvisningsmatch mot Millonarios för att hedra minnet av den bortgångne storspelaren Alfredo Di Stefano som var en framgångsrik spelare i båda lagen.

Det blir dessvärre inte bara Di Stefano som kommer att hedras, samtliga Real Madrid spelare kommer att bära sorgeband och det kommer att hållas en tyst minut för Benjamin Alonso Ezquerra. Klubbens ungdoms- och reservlag kommer även de att bära sorgeband inför sina matcher i helgen. Allt för att hedra den unga talangen som fick sätta livet till i en trafikolycka.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.