Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios.
1 av 3
Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios. - Foto: Ap
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag.
2 av 3
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag. - Foto: Ap
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort.
3 av 3
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort. - Foto: Ap

Därför bär Real Madrid sorgeband ikväll

Madrid spelar med sorgeband när de möter Millonarios i en uppvisningsmatch på onsdagen. Detta för att hedra minnet av Benjamin Alonso Ezquerra.


MADRID. Beskedet om Benjamin Alonso Ezquerra bortgång skakar Real Madrid. Ezquerra, som spelade med Madrids pojklag, blev i måndags påkörd av ett fordon på en trafikerad gata. Olyckan skedde i samband med att pojken jagade en fotboll över en trafikerad gatan. Benjamin Alonso Ezquerra skrev på för Real Madrids ungdomslag i juli och hade ett kontrakt med klubben för tio år framöver.

 ”Real Madrid uttrycker sin djupaste sorg efter att ungdomsspelaren Alonso Ezquerra har avlidit. Vi sympatiserar med hans familj och vänner som just nu genomgår en väldigt tuff tid”, skriver klubben i ett uttalande.

Hedras med tyst minut

På onsdagen spelar Real Madrid en uppvisningsmatch mot Millonarios för att hedra minnet av den bortgångne storspelaren Alfredo Di Stefano som var en framgångsrik spelare i båda lagen.

Det blir dessvärre inte bara Di Stefano som kommer att hedras, samtliga Real Madrid spelare kommer att bära sorgeband och det kommer att hållas en tyst minut för Benjamin Alonso Ezquerra. Klubbens ungdoms- och reservlag kommer även de att bära sorgeband inför sina matcher i helgen. Allt för att hedra den unga talangen som fick sätta livet till i en trafikolycka.

/
Senaste nytt

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

Kramer till VM-semi på nytt årsbästa

Medeldistanslöparen Andreas Kramers fick en fin start på inomhus-VM i friidrott i Glasgow. 26-åringen tvingades visserligen pinna på lite extra i slutet av försöken på 800 meter för att knipa en av två direktplatser till semifinal. Men Kramer hade koll på läget och blev tvåa på nytt årsbästa, 1.46,21.

Topplopp av Elvira Öberg – tvåa i "Kollen"

1 timme sedan
Skidskytten Elvira Öberg gick snabbt i spåret och sköt fullt i de två avslutande skyttena i distanstävlingen i Holmenkollen i Oslo.

Svenskorna långt från VM-medalj: "Frustrerande"

1 timme sedan
Det blev inga svenska framgångar i finalen i kulstötning i inne-VM i friidrott i Glasgow. Varken Fanny Roos och Axelina Johansson var nära att ta medalj.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

1 timme sedan
Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.

Salmings VM-konkurrent svårt skadad: "Skandal faktiskt"

2 timmar sedan
Medaljfavoriten María Vicente föll ihop i höjdhoppet i damernas femkamp i inne-VM i Glasgow. Då tog det lång tid innan stjärnan fick hjälp. Det är en skandal faktiskt. Det kan förlänga rehabiliteringen med veckor eller månader, säger förbundskaptenen Kajsa Bergqvist till Aftonbladet.