El Classicó
Lionel Messi knorrade in en fantastisk frispark som var helt otagbar för Casillas. - Foto: Ap
El Classicó
Även Christiano Ronaldo hade en fin dag på jobbet när han fick tystat publiken på Nou Camp två gånger. - Foto: Ap

Oavgjort i stjärnornas kamp

Det blev 2-2 i matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Det blev även oavgjort i matchen mellan Messi och Ronaldo.

Barcelona - Real Madrid: 2-2 (1-1)

0 - 1 (23) Cristiano Ronaldo

1 - 1 (31) Lionel Messi

2 - 1 (61) Lionel Messi

2 - 2 (66) Cristiano Ronaldo

BARCELONA. Förra säsongen innebar El Clasico främst en massa gnäll mellan Real Madrid och Barcelona. På söndagen gjorde stormötet skäl för sitt rykte, det blev en fantastisk match på Camp Nou. I centrum - Lionel Messi och Christiano Ronaldo. Är någon förvånad?

Messis drömträff

I den 23:e minuten fick Christiano Ronaldo en perfekt träff som hittade sig in under Barcelonas målvakt Victor Valdes. 1-0 till Real Madrid var ett faktum och fansen på Camp Nou visade tydligt sitt missnöje genom att bua när portugisen firade sitt mål. Messi svarade bara några minuter senare när Pepe strulade i eget straffområdet, och matchen var kvitterad.

När Barcelona fick frispark strax utanför Real Madrids straffområde skulle matchens absoluta höjdpunkt komma. Frisparksskytten Messi fick en perfekt skruv på bollen som dippade ner i Iker Casillas högra hörn - helt otagbart för den spanska landslagsmålvakten.

Grym match

Barcelonapubliken fick dock inte vara glada mer än dryga fem minuter, då var det nämligen dags för Ronaldo att göra mål igen efter att han frispelats i Barcelonas straffområde.

Det blev inga mer mål efter de båda stjärnornas totala urladdning, och vad gjorde väl det? Publiken och tevetittarna fick se en av de bättre El Classico som spelats på många år. Och som sig bör så stod lagets två storstjärnor i centrum. En häftig kväll i Barcelona.