Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse.
1 av 4
Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse. - Foto: Andres Kudacki / Scanpix
Walesaren är skadad.
2 av 4
Walesaren är skadad. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid.
3 av 4
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid. - Foto: AP / Scanpix
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också.
4 av 4
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också. - Foto: AP / Scanpix

Realfansen: Det vilar en förbannelse över Bale

Världens dyraste spelare Gareth Bale har redan blivit kritiserad. Nu tror en del att det vilar en förbannelse över honom efter att han flyttat in i Kakas gamla hus.


Gareth Bale har bara spelat 132 minuter i huvudstadsklubben sedan han kom från Tottenham i somras. Nu är han skadad och han jämförs redan med landsmannen Jonathan Woodgate som var enormt skadedrabbad under sin tid i Real mellan 2004 och 2007. 

Daily Mail skriver att Bale kan vara tillbaka till El Clásico mot Barcelona den 27 oktober.

Parallellen med Woodgate dras då denne gick sönder efter tre dagar i Real och egentligen aldrig riktigt kom tillbaka efter det.

Men det är inte bara det här som oroar Real-fansen. Bale har även flyttat in i Kakás gamla hus i Madrid – han som anses vara ett av de mest misslyckande köpen någonsin i Real Madrid. Man tror därför att det vilar en förbannelse över huset och att även Bale kommer att drabbas, skriver norska Dagbladet

/
/
/
/
Senaste nytt

Jagar nionde raka guldet: "Alla vill putta ned oss"

Guldtränaren tar över Linköping: "En stor ära"

2 timmar sedan
För drygt en månad sedan tog Rafael Roldán Bermúdez, som assisterande tränare, SM-guld med Hammarby i damallsvenskan.

Straffar avgjorde för HV 71 mot Örebro Hockey

2 timmar sedan
HV 71 mötte Örebro Hockey hemma i en match i SHL som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde hemmalaget vinna med 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Henrik Borgström för.

Seger för Malmö – steg åt rätt håll mot Oskarshamn

3 timmar sedan
Malmö har varit i en svacka med fyra förluster i rad i SHL. Men hemma mot Oskarshamn bröts den sviten. Det blev 4-3 (1-0, 2-0, 0-3, 1-0) efter förlängning i matchen i Malmö Arena.

Tungt för Växjö – Leksand bröt fina vinstsviten

3 timmar sedan
Växjö har haft en stark period i SHL och inför matchen hemma mot Leksand hade laget tagit sex raka segrar. På torsdagen tog det stopp och matchen i Vida Arena slutade 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1) efter straffar. Det var första förlusten sedan den 2 november för Växjö.

Förlustsviten bruten för Linköping

3 timmar sedan
4-0 (2-0, 1-0, 1-0) slutade matchen i SHL mellan Linköping och gästande Modo Hockey. Det betyder att Linköping äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster.