Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse.
1 av 4
Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse. - Foto: Andres Kudacki / Scanpix
Walesaren är skadad.
2 av 4
Walesaren är skadad. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid.
3 av 4
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid. - Foto: AP / Scanpix
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också.
4 av 4
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också. - Foto: AP / Scanpix

Realfansen: Det vilar en förbannelse över Bale

Världens dyraste spelare Gareth Bale har redan blivit kritiserad. Nu tror en del att det vilar en förbannelse över honom efter att han flyttat in i Kakas gamla hus.


Gareth Bale har bara spelat 132 minuter i huvudstadsklubben sedan han kom från Tottenham i somras. Nu är han skadad och han jämförs redan med landsmannen Jonathan Woodgate som var enormt skadedrabbad under sin tid i Real mellan 2004 och 2007. 

Daily Mail skriver att Bale kan vara tillbaka till El Clásico mot Barcelona den 27 oktober.

Parallellen med Woodgate dras då denne gick sönder efter tre dagar i Real och egentligen aldrig riktigt kom tillbaka efter det.

Men det är inte bara det här som oroar Real-fansen. Bale har även flyttat in i Kakás gamla hus i Madrid – han som anses vara ett av de mest misslyckande köpen någonsin i Real Madrid. Man tror därför att det vilar en förbannelse över huset och att även Bale kommer att drabbas, skriver norska Dagbladet

/
/
/
/
Senaste nytt

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

2 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

2 timmar sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.

Så mycket pengar tjänade Andreas Kramer på silverskrällen i VM

2 timmar sedan
Andreas Kramer tog oväntat silver på 800 meter på inomhus-VM. Det gav den 26-årige svensken ett rejält tillskott i kassan.