Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Henrik Larsson osäker på framtiden

Sport | 18/11/2008 21:36

"Vi tar den här matchen så får vi se vad som händer".

Sista landskampen, sista matchen över huvud taget? Henrik Larsson har inte bestämt sig om framtiden.

– Vi tar den här matchen så får vi se vad som händer, säger han.

Lårskadan är läkt, suget efter fotbollen är fortfarande starkt och vilseleds inte av den senaste tidens innebandyspel.

Det har inget med Henrik Larssons beslut om vidare fotbollsspel att göra.

– Jag tycker det är skoj och har tränat två gånger. Det har varit mer för att hålla i gång det fysiska och få röra på sig eftersom det har varit ont om träningar inför landskampen, säger Larsson inför onsdagens landskamp mot Holland.

Väntar med beslut

Beslutet om det blir en fortsättning i Helsingborg, spel utomlands igen eller om årets säsong blev den sista, väntar han med att fatta.

– Det är inget jag har jättebråttom med. Jag vill se att klubben (Helsingborg) gör allt för att vi ska bli ett bättre lag först. Vi har redan ett bra lag men för att vi ska bli ännu bättre för att slåss om SM-guldet, helt enkelt.

Hur har den processen gått?

– Den går ganska smidigt. Vad jag förstått håller de på med lite grejor.

Har du insyn, är du ett bollplank med all din erfarenhet?

– Det är väl klart att jag har idéer och tankar, men sedan betyder inte det att allt jag säger är rätt. Vi har en dialog om vad Helsingborg behöver och hela den biten.

–Även om de gör allt de kan är det inga garantier för att jag fortsätter. När jag beslutar mig lär vi nog få reda på det allihopa.

Vill du bli mer delaktig i jobbet vid sidan om?

– Ska man göra något, ska man göra det ordentligt. Spelar man, så spelar man, gör man något annat, så gör man något annat.

– Jag vill inte utesluta något just nu, säger Larsson.

Skrivet av: