Ferdinand är fit for fight igen.
1 av 4
Ferdinand är fit for fight igen. - Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

Terry får sparken som kapten

Englands förbundskapten Fabio Capello träffade John Terry i dag för att diskutera dennes otrohetsaffär. Där meddelade han Chelsea-stjärnan att han förlorat kaptensbindeln i landslaget. Istället går den till Rio Ferdinand.


Enligt Sky Sports varade Fabio Capellos möte med John Terry, 29, i tolv minuter. Så lång tid tog det att meddela försvararen Terry att han inte längre är lagkapten för det engelska landslaget.

Den som ska leda England i sommarens VM-slutspel i Sydafrika är nu istället Rio Ferdinand från Manchester United. Ferdinand var tidgare vice kapten.

Den gifta tvåbarnspappan Terry har varit under hård press flera tillfällen. Som mest efter otrohetsaffären med Vanessa Peroncell, ex-flickvän till förre lagkamraten Wayne Bridge.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hiljemark tar över Elfsborg

1 timme sedan

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

1 timme sedan
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

"Vi riskerar att mista medaljörer"

2 timmar sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

3 timmar sedan
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

idag 11:36
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

idag 11:24
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.