Stockholm

”Zlatan snart med igen”

1 av 3
. Foto: Scanpix/AP
2 av 3
. Foto: All Over Press
3 av 3
. Foto: Scanpix

I Holland glädjs man att Zlatan Ibrahimovic inte spelar med landslaget för tillfället, detta efter att man hamnat i samma EM-kvalgrupp. ”Jag tror och hoppas att han är med när det drar i gång”, säger dock Marcus Allbäck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Marcus Allbäck tror på en comeback i landslaget för Barcelonas svenske superstjärna Zlatan Ibrahimovic. Detta säger han efter att EM-kvalgrupperna lottats.

- Han vill spela för sitt land och nu när han får se lottningen också så tror jag han kommer göra det, säger Allbäck till Expressen.

Zlatan missade en straff mot Holland i EM 2004, det var i kvartsfinalen. Därmed chans till en blågul revansch mot Holland, där Zlatan tidigare var firad stjärna i Ajax. Tidningen De Telegraaf siar att anfallaren ska tacka ja till landslaget för att revanschera sig.

- Jag tror och hoppas att han är med när det drar i gång, men beslutet kommer efter sommaren någon gång. Vi kommer absolut inte att stressa honom med mejl, telefonsamtal eller något annat utan nu ska han få lugn och ro, menar player managern Allbäck.

Kvalgrupperna till EM 2012 lottades i helgen och i Sveriges grupp återfinns Holland, Finland, Ungern, Moldavien och San Marino.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.