Ljungberg kan vara på väg tillbaka till landslaget.
1 av 2
Ljungberg kan vara på väg tillbaka till landslaget. - Foto: SCANPIX/AP
Erik Hamrén har träffat och talat med Fredrik Ljungberg.
2 av 2
Erik Hamrén har träffat och talat med Fredrik Ljungberg. - Foto: SCANPIX

Hamrén och Ljungberg har träffats

Fredrik Ljungberg och Erik Hamrén har träffat varandra. Men förbundskaptenen vill inte avslöja vad de diskuterade om. "Jag brukar inte vilja säga vad jag pratar med andra om".


Förbundskaptenen Erik Hamrén och Fredrik Ljungberg har talat med varandra.

I dagarna drabbades Hamréns Rosenborg samman med den förre landslagsstjärnans Seattle Sounders i träningsturneringen La Manga Cup. Då passade de på att träffas, men hur samtalet gick vill inte Hamrén avslöja.

- Vi har träffats och snackats vid, det stämmer, säger Sveriges nye förbundskapten till Eurosport, och fortsätter:

- Självklart måste man utnyttja ett sådant tillfälle, att vi befinner oss på samma ställe samtidigt. Jag känner inte Fredrik särskilt väl sedan tidigare.

Hamrén förnekar dock att de träffades för att prata om en eventuell landslagscomeback för den 32-årige mittfältaren.

- Jag vill träffa så många så möjligt som har och har haft med landslaget att göra, jag vill själv skaffa mig erfarenhet och Fredrik väldigt mycket erfarenhet från sina år i landslaget. Jag brukar inte vilja säga vad jag pratar med andra om. Men vi pratade om en massa andra saker än landslaget.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.